Dankjewel voor jouw download!

Yes! Wat leuk dat je mij hebt ontdekt, en zojuist de Mindful Bites bundel met een aantal van mijn favoriete recepten hebt gedownload!


Jouw gratis e-bundel is inmiddels op weg naar jouw mailbox. Zit deze niet binnen 15 min. in jouw inbox (en ook niet in jouw SPAM box), dan zat er mogelijk een spelfout in jouw e-mailadres. Probeer deze dan gerust nogmaals aan te vragen!


Mocht je op zoek zijn naar nog meer recepten om jouw vingers bij af te likken dan wil ik meteen een geweldig welkomst-aanbod doen! ... ;)


Dit aanbod is alleen geldig via deze pagina, dus klik vooral niet weg voordat je dit aanbod hebt bekeken.

Mijn welkomst-geschenk?

Ik bied je vandaag twee van mijn digitale receptenbundels, nu voor nog MINDER dan de prijs van 1! 

Click to add text or drag and drop element from right hand panel

Dit welkomst-geschenk is voor jou...

 • als je toe bent aan wat meer variatie in jouw eetpatroon
 • als je het zat bent dat je telkens weer eindeloos moet scrollen naar lekkere recepten
 •  als je zoekt naar recepten zonder gluten, lactose of dierlijke ingrediënten
 • als je de komende tijd lekker veel voedzame producten wilt toevoegen aan jouw menu
Eat Fresh! product afbeelding

Eat Fresh!

Eat Fresh! is een e-book met 50 zomerse glutenvrije recepten. In het boek vind je alles van ontbijtjes, lunch en diner, tot lekkere tussendoortjes en traktaties. Uiteraard mooi visueel vormgegeven, zodat je precies weet hoe alles eruit moet komen te zien!


In Eat Fresh kies ik niet alleen voor favoriete recepten die ik keer op keer weer maak, maar selecteerde ik ook die recepten die extra goed passen bij het zomerse seizoen. De maaltijden zijn soms fris en knapperig. Soms pittig en soms zoet. Zacht en smeuïg. Maar altijd erg lekker!

Nu tijdelijk van 25,- voor maar 9,-. 

Profiteer van deze aanbieding!

Bonus: 2=1!

Als je nu mijn e-book Eat Fresh! met korting aanschaft, dan krijg je het e-book Winterfeest cadeau!
Dat betekent dat je voor maar 9 euro het volgende in jouw inbox kunt verwachten:

 • 1
  Maar liefst 2 bundels vol met kleurrijke en pure recepten, waarvan een groot deel glutenvrij, vegan & kindvriendelijk. 
 • 2
  > 100 van mijn favoriete recepten die je aan de slag zetten met lekker veel verse groenten en fruit, zonder dat je de talenten van een top-chef in huis hoeft te hebben.
 • 3
  De recepten in een downloadbaar PDF bestand, zodat je ze makkelijk per stuk of in zijn geheel kan printen, mocht je dat prettig vinden.
 • 4
  Ontzettend veel inspiratie voor gezonde ontbijtjes, tussendoortjes, lunch en diner, het hele jaar door, zonder al teveel poespas. ;)

Tijd voor wat extra vitamientjes?

Krijg nu ruim 60% op mijn e-books met favoriete recepten! 

​En ontvang de twee e-books voor mijn 9 euro!

Wat klanten zeggen

Haha, wil je wel geloven dat de hemel zojuist voor mij open gegaan is? Heb de download binnen en OH MY! .. wat een heerlijke recepten! Mijn zomer kan niet meer stuk – heerlijk licht en mocht de zon niet schijnen, dan schijnt die wel op onze bordjes!!!!

Janne

Vooral Saskia's holistische kijk op lifestyle, is voor ons de enige optie zo gezond en gelukkig mogelijk te leven.  

Hennette

Dit e-book verdient het ook om in het zonnetje gezet te worden! Ik vind het een erg leuk e-book!  

Simone

MEER OVER SASKIA

Saskia Koopman is MSc. Sociaal psycholoog en Mindset coach.

Zij coacht dag in dag uit vrouwen die zich willen losmaken van obsessieve gedachten rondom eten en hun lijf. Zodat eten weer een feest wordt en ze aandacht kunnen gaan besteden aan datgene waar ze écht gelukkig van worden in hun leven!


Saskia Koopman, MSc.

Maak nu gebruik van dit tijdelijke aanbod
de receptenbundels "Eath Fresh!" en "Winterfeest"

Van 25,-, voor maar 9,-.

E-books samen

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de recepten?

Ik ben allergisch voor gluten/zuivel. Zijn deze recepten ook voor mij?

Ik kook voor mijn gezin. In hoeverre zijn de recepten kindvriendelijk?

Ik twijfel nog... wat kan ik verwachten qua garantie?