De Paasdagen komen er aan! Dus ja, we moesten de afgelopen weken mogelijk wat chocolade paaseitjes weerstaan in de supermarkt (en in de snoeppotten op kantoor). Maar dat betekent voor ons suikervrije levensgenieters echt niet dat we tijdens de paasdagen op een stukje droog (volkoren) brood moeten knabbelen! Er zijn talloze fijne recepten, die je aan je visite, zowel jong als oud, kunt voorschotelen. Hier deel ik ter inspiratie een paar fijne recepten voor een geslaagde gezonde paasbrunch. Het zijn een aantal van mijn oude vertrouwde, favoriete recepten. Ik ben benieuwd welke jullie gaan maken komend weekend! Nog even snel wat ingrediënten toevoegen aan de boodschappenlijst?
9 Recepten voor een Gezonde Paasbrunch
3 x zoete broodjes, altijd een winnaar!
Deze zoete broden zijn door iedereen geliefd. Ze smaken naar cake, maar zijn gezoet door fruit. Met een likje roomboter, wat notenpasta, of gewoon zo zonder iets uit het knuistje. Lekker smullen maar!
Van links naar rechts: 1.) Speculaas Appel Bananenbrood; 2.) Appel & Frambozen Cake; 3.) Zoet Notenbrood met Hazelnoten
3 x Ei, maar dan anders!
Pasen is geen Pasen zonder ei. Serveer hem gekookt, gebakken of scrambled. Of kies eens voor een ei, maar dan anders! Misschien met wat extra groen?
Van links naar rechts: ; 1.) Vrolijke potjes met Ei; 2.) Roerei met Feta en verse Kruiden; 3.) Groente Scramble
3 x Lekkere gezonde lente-drankjes…
Nee, wij zetten geen sapjes uit pak op tafel! Lekkere versgeperste, gemixte of ge-juicede fruit en groentensappen, daar kun je jou gasten mee verassen. Zo worden ze verwend met een weldaad aan kleurrijke, gezonde drankjes. Yum!
Van links naar rechts: 1.) Wortelsap met Bleekselderij, Appel en Gember 2.) Fruitige Smoothie met Zelfgemaakte Hennepmelk; 3.) Tropisch Groen Sapje met Spinazie en Ananas
Succes met de voorbereidingen… En, laat je me weten welk recept favoriet was bij jouw gasten?