Get to know Sanne...

Sanne maakt & fotografeert met regelmaat overheerlijke recepten die ze niet alleen deelt via haar eigen website, The Little Cherry Tree, maar ook als gastblogger deelt via deze website!


Sanne is... vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin, maar tegelijkertijd ook een gepassioneerde hobbykok, recept ontwikkelaar, food fotograaf & stylist en ashtanga-yogi. Op ontdekkingsreis naar een gelukkig en gezond leven.

 

Sanne, The little cherry tree

"Misschien vanwege mijn leeftijd (toen net 40 geworden), maar in 2017 besloot ik dat genoeg genoeg was. Werken als projectmanager in een internationale organisatie, je volledig uitgeput en gestresst voelen, regelmatig, bijna dagelijks, hoofdpijn hebben, en vooral het niet genieten van wat ik aan het doen was, work wise. Je kunt je de impact hiervan thuis voorstellen, met mijn man en jonge zoon.


Ik had het gevoel dat ik mezelf helemaal verloor, en zelfs dat ik niet meer bestond. Tijd voor mezelf? Daar was ik niet zo goed in ...


De tweede helft van 2017 heb ik besteed ik aan het verbeteren van mijn fysieke en mentale gezondheid, door regelmatig ashtanga-yoga te beoefenen. En ook door te doen wat ik graag doe: quality time met mijn gezin, recepten maken, koken en mezelf ontwikkelen als food fotograaf en stylist.


Dit alles maakt deel uit van mijn ontdekkingsreis naar een gelukkig en gezond leven, waar goed eten, pure ingrediënten, focus op goede dingen en gepassioneerd zijn over de dingen die ik doe belangrijke pijlers zijn.


Op mijn website zie je dit terug in de 3 hoofdmenu-items: Food | Focus | Foto.


Ik ben heel blij dat ik dit met jullie kan delen en hopelijk kan ik een bijdrage leveren of je inspireren op jouw eigen reis naar geluk en gezondheid!


Groeten,

Sanne"

Sanne deelt met ons...

Chia ontbijtje met feestelijke topping, verse vijgen en amandelen

De lekkerste ontbijtjes...

Het is een heerlijk makkelijk chia ontbijtje, want je maakt deze ‘s avonds en zo staat er de volgende ochtend een heerlijk voedingsrijk ontbijt op je te wachten in de koelkast. Dat is wat mij betreft geen straf!

Volkoren rijstsalade met noten & citrusdressing

En salades!

Wat ik zelf belangrijk vind in mijn eten is dat het een combinatie is van verschillende smaken maar ook van verschillende texturen. Zo voelt aan maaltijd als heel volledig en raken je zintuigen verzadigd. 


Bij deze rijstsalade zorgen de abrikozen voor de zoete toon, de geroosterde noten voor een diepere smaak en een lekker krokantje. De munt en citrus dressinggeven de salade een heerlijke frisheid.

Copyright Blij Suikervrij 2013-2018 - Alle rechten voorbehouden. - Disclaimer - Privacy Policy

undefined